Заведение за бързо хранене бистро позитано

Нашата история, качества и цели. Стремеж към развитие с всеки изминал ден!

Нашата цел е да продължим да предлагаме разнообразна, вкусна и прясна храна на разумни цени!

Заведение за бързо хранене Бистро Позитано

„Бистро Позитано” е заведение за бързо хранене, намиращо се в центъра на град София. Ние отваряме врати още през 2013 г. и от тогава предлагаме на клиентите си богат асортимент от традиционни български ястия, скара, италианска кухня, прясно приготвена риба, салати и домашни десерти. 

Бистро Позитано винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Обедното меню е различно всеки ден и за приготвянето на храната се използват висококачествени продукти. Нашият екип е изграден от подбрани професионалисти, които са добре сработени и постигат удивителни резултати. Водеща роля затова има и доброто оборудване, с която готвачите разполагат в кухнята. То е от последните поколения професионална техника и от заведението се стремим да я обновяваме винаги, когато има нужда от това.

Експресното обслужване и професионалното отношение при нас е задължително, защото знаем, че в натовареното ви ежедневие нямате време да чакате на опашки. За нас е удоволствие да полагаме специални грижи, за да удовлетворим изискванията на нашите клиенти, но когато това не се случи сме винаги отворени за градивна критика и мнения, които може да споделите тук в сайта.

Свържете се с нас!